Ešte že nie som na chémií, inak by som sa v labe stopercentne doblila. 4 hodiny spánku a o niečo viac rumov. A že napipetovať 10µl do jamky na ELFO.

Na otázky som kývala hlavou viac než bolo nutné, dostala som možnosť robiť maličký kúsok roboty (ktorý z druhej strany znamená “nechať robotu urobiť diplomanta, lebo mne sa nechce”), ale samozrejme sa teším.

Videla som akú radosť vie spraviť pásik na RTG snímku (čím hrubší tým lepší, ale platí to len do určitej miery, ako pre všetko čo sa poslednú dobu dozvedám).

Nevidela som čierneho koníka-poníka, ktorý je za plotom medzi ústavom a niečím súvisiacim s elektrinou, asi bol žrať v inom kútiku ohrady (toto sa chcem niekedy naučiť – rozlišovať trafostanice a vedieť názvy tých ostatných vecí a nielen že z toho ide dráty a príjemne to vrní).

A ešte note to self: nestresovať a nenervovať dopredu o veciach, o ktorých si myslím, že ich nezvládnem. Znamená to len, že by som ich nezvládla teraz, neznamená to, že ich nebudem vedieť zvládnuť keď na ne dôjde čas.

Scroll to top